Het verblijf

Het retraitedomein is gevestigd in de prachtige kop-hals-rompboerderij: “De Heidepleats”.
Deze boerderij is gebouwd in 1884 en ademt ook na een verbouwing en een grondige renovatie nog steeds een authentieke sfeer uit.

Kamers

De bovenverdieping van de boerderij biedt ruimte voor 3 ruime tweepersoonskamers, die sfeervol en eenvoudig zijn ingericht, maar comfortabel om je in terug te trekken.
Douche en toilet bevinden zich dichtbij de kamers.

Bibliotheek/leeshoek

Er is een kleine bibliotheek met onder andere boeken over het Christelijk geloof en leven. De leeshoek biedt de gelegenheid om op je gemak een boek te lezen.

Ontmoetingsruimte

Beneden is er een ruimte waar gelegenheid is voor ontmoeting en gesprek met de overige retraitegasten. Deze plek is voorzien van een keuken. Hier worden de maaltijden genuttigd.
Bij mooi weer kunt u ook beschikken over het terras.

Kapel

Onze stiltekapel is gelegen op een rustige plek, aan de rand van de wijngaard. Hier wordt één van onze principes “Ora et Labora” (bid en werk) heel zichtbaar: Stilte, overpeinzing en aanbidding gaan hand in hand met werken in de wijngaard en boerderij. Dagelijks worden hier 3 stiltemomenten gehouden. De hele dag door is hier de mogelijkheid om te bidden, te mediteren en te overpeinzen.